Ένα πρόβατο με κασκόλ…

Ένα πρόβατο με κασκόλ… Ναι είναι περίεργο όνομα. Αλλά κατά βάθος (ορισμένοι κατά πολύ βάθος), όλοι πρόβατα δεν είμαστε? Άλλα με κασκόλ, άλλα με σκούφους, με παλτά, με μαγιό, topless, χωρίς τίποτα…. Αλλά δεν παύουμε να είμαστε πρόβατα. Τόσο διαφορετικά και όμως τόσο ίδια. Πρόβατα που προσπαθούν να επιβιώσουν στο χαοτικό λιβάδι που λέμε κόσμο. Τώρα θα αναρωτηθεί πολύς κόσμος: “Ναι. Και γιατί τα διαβάζουμε όλα αυτά???” Γιατί κάπως έπρεπε να ανοίξει αυτό το blog. Και για πρώτο post έπρεπε να είναι κάτι φιλοσοφημένο. Στο μέλλον το πρόβατο με κασκόλ θα προσπαθήσει να είναι πιο δημιουργικό. Until then!

7 thoughts on “Ένα πρόβατο με κασκόλ…

 1. Πρόβατο με κασκόλ γειάσου και χαρά σου!!! Πολύ ωραίο blog, πολύ ωραίο όνομα και κα-τα-πλη-κτι-κες κατασκευές,πανέμορφες. Ειμαι η Βάλια από τους χαρταετους!! Θα μπορούσα να βάλω το url σου και στο δικό μου blog??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι σου ξαναλέω.Πολύ ωραίες δουλειές. Μπράβοοοοο!!

  Like

 2. Γεια σου Βάλια, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ευχαρίστως, και θα ήταν μεγάλη μου τιμή να βάλεις το url στο blog σου, το οποίο είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον!

  Like

 3. ευχαριστω πολύ προβατο με κασκόλ! είσαι πολύ ταλαντούχο!!! και τα σουβερ είναι υπέροχα!!!φιλακια

  Like

 4. Γεια σου προβατάκι μου!!!!!

  Πολύ έξυπνο όνομα που έβαλες στο blog σου!!!!

  Καλή συνέχεια στις πολύ ωραίες κατασκευές σου!!! Θα πω και στη μαμά τη νηπιαγωγό να επισκευτεί το blog σου για να πάρει ιδέες!!!

  Να σου πω… και το Σαλιγκάρι με Κασκολ δικό σου είναι???

  Like

 5. Ευχαριστώ πολύ φίλτατη! Ναι και το σαλιγκάρι δικό μου είναι. Έχει όμως λίγο πιο παιδικές κατασκευές.
  Φιλούμπες!

  Like

 6. Αχ δικό σου είναι το σαλίγκάρι;;;Έβαλα σχόλιο και εκεί!!!Είναι καταπληκτικές οι σελίδες σου!!!Να σαι καλά προβατάκι μου!!!

  Like

 7. Ναι δικό μου είναι και αυτό. Είπα να επεκτείνω την επιχείρηση των blog :-), να τα κάνω αλυσίδα! Το σχόλιο το είδα τώρα, στο σαλιγκάρι, σου έγραψα και απάντηση! Τα λέμε!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s