Κάρτες για αυτούς που γιορτάζουν..!

chinesse-letters-card2

Νάτη πάλι αυτή η γιορτή

Αν και δεν τη θεωρώ γιορτή, αφού θεωρώ πως την αγάπη θα έπρεπε να την γιορτάζουμε κάθε μέρα και όχι μια συγκεκριμένη μέρα την οποία έχουν καθορίσει

κάποιοι… Παρόλα αυτά, είναι μια καλή ευκαιρία για τη κατασκευή καρτών. Και αυτή τη φορά είπα να τις ανεβάσω πριν (έστω και μια μέρα!) και όχι κατόπιν εορτής…. Η πρώτη, που είναι για τους πιο σοφιστικέ τύπους, είναι αυτή με τα κινέζικα σύμβολα, τα οποία μεταφράζονται ως “σ’αγαπώ” (όπως τουλάχιστον θέλω να ελπίζω……!). Καλό θα ήταν να το επεξηγήσετε αυτό σε αυτόν ή αυτήν που θα πάρει την κάρτα, μην νομίζουν ότι τους βρίζετε κιόλας (είχα και μια τέτοια αντίδραση όταν την έδειξα σε κάποιον, για αυτό το λέω..!). Τα υλικά είναι χαρτόνι, μαύρο βελουτέ χαρτί και ένας ασημί στυλός με τον οποίο πάτησα τα σύμβολα.heart-card Τα σύμβολα τα βρήκα στο internet και απλά τα πάτησα πάνω στο βελουτέ χαρτί.

Η δεύτερη, είναι μάλλον πιο αγαπησιάρικη… Και πάλι, χαρτόνι και αυτή τη φορά αφρώδες χαρτί και μπλε στυλός για το περίγραμμα. Αυτή η κάρτα σηκώνει και περισσότερη διακόσμηση, όπως στρας, glitter, χρυσόσκονη και όλα τα συναφή, απλά στη δική μου περίπτωση δεν μου βγήκε να βάλω κάτι παραπάνω.

Αυτά λοιπόν!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s