Χειμώνας με φυσικά υλικά

Στεφάνι από κουκουνάρια

Αν κρίνουμε από τον καιρό, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει έρθει ο χειμώνας. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να διακοσμήσουμε τα σπίτια μας χειμωνιάτικα! Έτσι και εγώ, βρήκα επιτέλους μια χρήση για όλα τα στρογγυλά κουκουνάρια που μάζεψα το φθινόπωρο. Ιδού μια πολύ χειμωνιάτικη κατασκευή που, όσο δύσκολη και αν φαίνεται, είναι πραγματικά εύκολη και διασκεδαστική! Αρχικά, τη βάση θα την φτιάξουμε με εφημερίδες και χαρτοταινία. Θα την βάψουμε (εγώ έχω χρησιμοποιήσει ακρυλικό χρυσαφί) και ύστερα θα βάλουμε στην πρίζα το πιστόλι σιλικόνης. Εκτός από κουκουνάρια έχω βάλει και διάφορα άλλα περίεργα από μια συσκευασία ποτ-πουρί που είχα πάρει πέρσι. Καλό θα είναι να κολλήσουμε πρώτα μερικά αποξηραμένα κλαδάκια ή οτιδήποτε άλλο βολεύει πάνω στο στεφάνι για να μπορέσουν να κάτσουν πάνω τα κουκουνάρια. Θα δείτε, ότι μόλις βάλετε μια στρώση από τα υλικά αυτά, όλα τα άλλα θα μπούνε πολύ εύκολα. Θα πρέπει μόνο να προσέξουμε να μην φαίνεται πολύ η σιλικόνη, ή αν γίνει αυτό (που είναι λίγο πολύ αναπόφευκτο) θα το καλύψουμε με μικρότερα κομμάτια. Μπορούμε να το κρεμάσουμε ή να το στολίσουμε σε ένα πιάτο με ένα κερί στη μέση. Καλό χειμώνα σε όλους!

2 thoughts on “Χειμώνας με φυσικά υλικά

  1. Εξαιρετικό!!!Δεν έχω λόγια, είναι πολύ όμορφο!!!Μπορούμε να το έχουμε σπίτι μας όλο το χρόνο και με ένα κεράκι, όπως πρότεινες, είναι τέλειο!!!Μπράβο πρόβατο με κασκόλ!!!

    Like

  2. Ευχαριστώ πολύ! Η φύση έχει τα καλύτερα υλικά για κατασκευές. Τώρα, για όλο το χρόνο δεν ξέρω εάν ταιριάζει, τα κουκουνάρια παραπέμπουν λίγο σε Χριστούγεννα… Αλλά εντάξει, όπως αρέσει στον καθένα! Πολλά φιλιά!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s