Πολλή ζέστη!!!

Βαρέα και ανθυγιεινά για το καλοκαίρι

Νά’ μαι κι εγώ… Γύρισα επιτέλους, εδώ και λίγο καιρό από τα ταξίδια μου. Τελειώνει και το καλοκαίρι σιγά σιγά… Μακάρι, δηλαδή, γιατί στη χώρα μας η εποχή αυτή συνεχίζεται  μέχρι και το Νοέμβριο συνήθως… Αυτή η ζέστη πάντως είναι απελπιστική! Και όχι μόνο από άποψη σωματικής κούρασης, αλλά και καλλιτεχνικής! Καταρχάς, είναι η εποχή μετά τις διακοπές και τα ταξίδια, που γυρνάς σπίτι σου και δεν έχεις καμιά όρεξη απολύτως να φτιάξεις οτιδήποτε (ούτε και η έμπνευση είναι μεγάλη…). Είναι όμως και η εποχή των μεγαλύτερων τεχνικών προβλημάτων! Όσο και αν φαίνεται αστείο, το καλοκαίρι με τόση ζέστη οι κατασκευές είναι πολύ πιο δύσκολες, αφού: α) η κόλλα στεγνώνει μέσα σε δευτερόλεπτα και θέλει περισσότερη ταχύτητα και ακρίβεια η όποια “κολλητική δραστηριότητα”, β) τα ψαλίδια γλιστρούν μέσα στα χέρια (κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο καλό!), και τέλος γ) όλα τα μικρά κοψίδια από χαρτόνια και χαρτάκια κολλάνε πάνω στα χέρια, σε αγκώνες, τσόχες ξεμαλλιάζονται και το γκλίτερ απλώνεται (φεύγει που δεν φεύγει όλο το χρόνο, φανταστείτε τώρα τι γίνεται!) και γίνεται ένας χαμός! Μετά από κάθε κατασκευή είναι απαραίτητη μια συνεδρία με το ντους! Εντάξει, θα το παραδεχτώ, τα παραλέω λίγο, αλλά πως να το κάνουμε, έχει πολλή ζέστη! Παρόλα αυτά, τα κατάφερα να φτιάξω μια μικρή καρτούλα, απλή και εύκολη, σεμνή και γρήγορη. Τα υλικά: χαρτόνια, κορδέλα και μια πολλή όμορφη σφραγίδα.

5 thoughts on “Πολλή ζέστη!!!

 1. Πολύ όμορφη η καρτούλα φίλη μου.Δεν είσαι η μόνη που αισθάνεσαι έτσι.΄Οσοι γυρίσαμε από τις διακοπές, τα ίδια λέμε.Που θα παει, ζέστη είναι θα περάσει.΄Ηδη σήμερα δρόσισε για τα καλά

  Like

 2. Meanan, σε ευχαριστώ πολύ!
  Εριφύλη, επίσης ευχαριστώ. Ναι, όντως σήμερα μας έκανε μια σχετικά δροσερή μέρα. Το μόνο που θα την έκανε ακόμη πιο δροσερή θα ήταν μια βροχή!

  Like

 3. Πόσο δίκιο έχεις πρόβατό μου σε όλα , μα όλα…Δυο κάρτες θέλω να φτιάξω για μωρά και το σκέφτομαι…σέρνομαι λιγάκι!!!Η ιδέα σου πάντως είναι όμορφη, όπως πάντα. Μάλλον θα τη χρησιμοποιήσω και για τις δύο κάρτες!!!Ευχαριστώ πολύ!!!

  Like

 4. Ναι, ευτυχώς είπαν πως θα πέσει η θερμοκρασία και μάλιστα απότομα. Μακάρι! Πολλά φιλιά!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s