Το χρονικό μιας μετακόμισης

Αυτή τη φορά τουλάχιστον συντρέχει σοβαρός λόγος για την απουσία μου..!

Ε ναι λοιπόν, τόσο καιρό ασχολούμαι με ένα άλλο είδος χειροτεχνίας, την λεγόμενη μετακόμιση.

Αποτελείται κυρίως από:

  • αναζήτηση χαρτοκιβωτίων στα γειτονικά σούπερ μάρκετ
  • αγορά ταινιών, χαρτιού περιτυλίγματος
  • συμμάζεμα
  • αμπαλάρισμα
  • τράβηγμα ταινιών πάνω σε γεμάτες κούτες,
  • σημείωση του τι βρίσκεται σε κάθε κουτί
  • σπάσιμο νεύρων γιατί “αυτό το πράγμα δεν χωράει πουθενάάάά”
  • συνεχόμενες εσωτερικές μάχες του τύπου “να πάρω και αυτό το άδειο μπουκάλι μαζί μου? κάτι θα το κάνω και αυτό… αυτό το κεσεδάκι???”
  • και πολλά άλλα τα οποία προτιμώ να μην θυμάμαι 🙂

56123214

Κάπως έτσι.

Και σαν να μην είναι αρκετά όλα αυτά, είχαμε να παλέψουμε και με έναν σπασμένο αγωγό της ύδρευσης ο οποίος μας πλημμύρισε το υπόγειο λίγο πριν την μετακόμιση… το κερασάκι στην τούρτα. Τέλος πάντων, η όλη διαδικασία του αμπαλαρίσματος μας πήρε χαλαρά έναν μήνα (όλο τον Αύγουστο), και φτάσαμε στη μέρα της μετακόμισης με αρκετό άγχος, μια και την προηγούμενη μέρα ακόμη μαζεύαμε – πολύ πράμα ρε αδερφέ!!! Τι μαζεύεται μέσα σε 10 χρόνια σε ένα δυαράκι από δύο άτομα!!! Και θα ξαναπώ αυτό που είπα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα (εκτός του “δεν θα τελειώσουμε ποτέ!”), θά’ θελα να έκανα άλλη δουλειά!!! Και μόνο λόγω παιδικού σταθμού, έχω απίστευτα πολλά πράγματα, κατασκευές, βιβλία, εποπτικό υλικό… χαμός! Δεν θα το συζητήσω για τα χόμπι και τις κατασκευές μου…. ασχολίαστο!!!

Anyway, κάποια στιγμή τα καταφέραμε, τα χώσαμε όλα μέσα στο φορτηγό και το στείλαμε στο καλό. Ναι, ξέχασα να πω ότι ο προορισμός μας είναι η Κρήτη, οπότε το φορτηγό ήθελε και καμιά μέρα να φτάσει άνετα, όπως και εμείς άλλωστε, μια και κατεβήκαμε με το αυτοκίνητο (το οποίο μας άφησε δυο μέρες πριν από το ταξίδι λόγω μπαταρίας (κι άλλο κερασάκι στην τούρτα που λέγαμε πιο πάνω..). Δεν θα σχολιάσω επίσης τον αριθμό των διοδίων μέχρι την Αθήνα, αίσχος. Τουλάχιστον ηπάρχουν τουαλέτες και χώροι ξεκούρασης στην εθνική κάθε τρεις και λίγο, να τα λέμε κι αυτά. Και κάπως έτσι, δυο μέρες αργότερα ξεφορτώναμε τα υπάρχοντά μας στο νέο μας σπιτικό, το οποίο και μοιάζει μέχρι και σήμερα, σε ορισμένα σημεία του, με βομβαρδισμένο τοπίο:

botmmemetoystory

Όπως τα λες κουμπάρε.

Θα μας πάρει λίγο χρόνο ακόμη… Μέχρι τότε αναμένετε στις συσκευές σας για καινούργια post μια και τώρα, έχω πολλούς καινούργιους τοίχους να εμπνευστώ και να γεμίσω χιχιχι!

Αυτά από μένα και την νέα μου κατοικία στη χώρα των Μινόταυρων!

Πολλά φιλιά!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s